Werken bij

 

Dit zijn wij.

Wij zijn een digital marketingbureau uit Amsterdam. Gedreven om meer dan 250 klanten écht te overtuigen van de toegevoegde waarde van de digitale wereld. Met meer dan 15 collega’s werken we aan het succes van onze klanten. Het groeiende aantal klanten resulteert in een groeiende organisatie en daar hebben wij jou bij nodig!

 

Enthousiasme, positiviteit, transparantie en eigenzinnig op een gezonde manier. Deze eigenschappen combineren wij met proactiviteit en flexibiliteit en met deze bedrijfscultuur maken wij onze klanten blij. Ben jij opzoek naar een informele maar professionele werkomgeving waar doorgroeien enorm gemotiveerd wordt? Dan wordt het tijd dat je bij ons op kantoor langskomt om de sfeer te proeven! Ga jij de uitdaging aan om onze organisatie naar een hoger niveau te brengen?

Dit maakt werken bij ons bijzonder.

Bij ons werken is leuk. Je bent namelijk vrienden met je collega’s en we hebben enorm vette uitjes! Wij vinden het erg belangrijk dat ideeën gehoord worden, ook als het idee niet uitgevoerd wordt, Het heeft in onze ogen namelijk altijd toegevoegde waarde aangezien we dan in ieder geval weten dat we het niet meer hoeven te proberen. Verantwoordelijkheid en vrijheid is iets wat bij ons hand in hand gaat. Bij ons krijg je veel verantwoordelijkheid en we verwachten ook van je dat je dit neemt. Een logisch gevolg hiervan is vrijheid, doe wat je moet doen en doe dat vooral op jouw eigen manier! Tot slot willen wij het beste resultaat voor onze klanten en wij geloven erin dat we dat doen door elkaar scherp te houden en elkaar constant uit te dagen. Ja, uiteraard ook met een potje tafelvoetbal of in een FIFA toernooi!

Collega’s aan het woord

Rowen van Dijk Advertising specialist

Erg fijn dat er altijd naar je ideeën geluisterd wordt en dat je aan kunt geven welke kant jezelf op wilt groeien. Binnen het team gaat iedereen gelijkwaardig met elkaar om, zo is er altijd tijd om elkaar verder te helpen.

Niels Hoogeveen Commercieel Manager

Vanaf dag één werkzaam bij LEQUAL en sindsdien gaat het zowel op gebied van persoonlijke ontwikkeling als met de ontwikkeling van de organisatie als een raket. Door de bereidheid van LEQUAL ben ik gegroeid naar de functie die ik nu bekleed en is mijn kennis op online marketing gebied enorm vergroot.

Amrita Soenessardien SEO Manager

Werken bij LEQUAL ervaar ik als leuk en erg leerzaam. Je hebt hier genoeg ruimte om jezelf (door) te ontwikkelen. Daarnaast is de sfeer binnen het bedrijf gezellig, flexibel en motiverend. Ieder teamlid binnen LEQUAL heeft een professionele instelling en neemt altijd zijn/haar verantwoording om het beste resultaat te behalen voor onze klanten!

Jordi Kuijlenburg Content & SEO specialist

Begonnen als stagiaire op de SEO afdeling, door mijn goede inzet heb ik de kans gekregen om hier te blijven werken en mijzelf door te ontwikkelen. Initiatief tonen wordt bij LEQUAL sterk aangemoedigd en beloond met kennis en kansen. Verder hangt er bij LEQUAL een fijne werksfeer waar je bij iedereen aan kunt kloppen met vragen en opmerkingen.

Wil je direct solliciteren?

085-3030240 info@lequal.nl