Video brochures

Video brochures lijken op het eerste gezicht op traditionele brochures. Het design van de brochure kan volledig in de huisstijl van jouw onderneming op maat worden gemaakt. Wanneer je de video brochure openklapt zie je een LCD scherm met een video die  kan worden afgespeeld. Deze video kun je eenvoudig zelf uploaden op de video brochure. Er kunnen verschillende soorten video’s worden geupload, waaronder een animatievideo of een bedrijfsfilm. Videobrochures zijn zeer geschikt om te gebruiken voor een direct mailing, events, presentaties, workshops en kan de verkoopafdeling ondersteunen. Uit onderzoek blijkt dat bedrijven die video inzetten met 49% sneller groeien in omzet t.o.v. bedrijven die de voordelen van video marketing niet benutten.

Neem contact met ons op

Voordelen van Video in Print

Waarom het interessant is om je als organisatie via video op een unieke wijze te presenteren? Onderstaande feiten zeggen genoeg.

– Bedrijven die video inzetten groeien 49% sneller in omzet.
– 43% van de mensen wil meer video-content zien van bedrijven.
– 65% van de mensen kijkt meer dan 75% van een video.
– 55% van de mensen bekijkt iedere dag meerdere video’s.

Prijzen van videobrochures

De kosten van een video brochure kunnen verschillen. Dit heeft er simpelweg mee te maken dat er ook verschillende brochures beschikbaar zijn. Zo kunnen we ook een videobox of video giftcard leveren. Vraag daarom vrijblijvend een offerte aan voor een prijsopgave.

De specificaties van de videobrochures zijn ook verschillend en afhankelijk van de variant die wordt gekozen. Wij kunnen de brochures leveren met buttons (volumeknoppen, pauze- en playknoppen), geheugen (variërend van 128MB tot 2GB), USB-poort + kabel om video’s te uploaden, LCD schermen (2,4 inch tot 10 inch). De folders zijn beschikbaar in de formaten: A4, A5 of ter grootte van jouw visitekaart.

Video expert

Thomas Bakker

Door onze ervaring toe te passen helpen we jouw doelstellingen te behalen! Benieuwd wat video voor jouw organisatie kan betekenen?

085-3030244

Strategie & Boodschap bepalen

De eerste stap is het kennismaken met elkaar om te kijken wat we voor elkaar kunnen betekenen. Aan de hand daarvan bespreken we de boodschap die graag wil overbrengen aan jouw doelgroep.

Strategie ontwikkelen

Na het bepalen wie jouw doelgroep is en wat je wil overbrengen, is de volgende stap het bedenken van een doeltreffende video marketing strategie. Samen bespreken we de doelstellingen en kijken wat er mogelijk is met video marketing.

Video campagne opstarten

Het type video kan doorslaggevend zijn om de juiste doelgroep aan te spreken een krachtige boodschap over te brengen. Daarom willen we de complete video campagne van begin tot eind goed inrichten en managen zodat we zeker weten dat deze succes gaat opleveren.

Video content verspreiden

De doelgroep bereik je door het inzetten van de juiste kanalen. Samen bepalen we welke kanalen we gaan inzetten om de juiste mensen te bereiken en hoe we de video content gaan verspreiden.

Voorbeeld video folder

Onderstaand een voorbeeld van een video brochure van de Media Markt.

Hoe kan ik mijn eigen video uploaden?
Heel simpel. We leveren bij de videobrochure een USB kabel aan waarmee je de brochure kunt verbinden met een computer om vervolgens de video te uploaden. Het is mogelijk (afhankelijk van het geheugen) om meerdere video’s op één brochure te uploaden en achter elkaar te zetten, erg handig als je meerdere producten of diensten levert!

Zijn we trots op.

Klanten

Fonteyn
50Five
Funda
Siebel Juweliers
Vloerglijders