Bedrijfsfilm

Door middel van een bedrijfsfilm breng je jouw bedrijfsverhaal over. Via een video kun je op een krachtige en effectieve wijze jouw doelgroep bereiken. Door een bedrijfsvideo te laten maken breng je jouw verhaal op een professionele wijze middels mooi beeld en geluid. Door de video te tonen op jouw website, een beurs of andere marketing kanalen kun je jouw (potentiële) klanten overtuigen van jouw verhaal. Maar liefst 64% van de mensen is eerder bereid een aankoop te doen na het bekijken van een video voor een specifiek product of dienst.

Neem contact met ons op

Bedrijfsfilm produceren

Een bedrijfsfilm laten produceren heeft dus veel voordelen en is een manier om impact te maken op je doelgroep. Onze video specialisten hebben meer dan 10 jaar ervaring met het maken van video’s en zullen zorgen voor een video die gegarandeerd impact heeft. Het produceren van een bedrijfsfilm vindt in veel gevallen plaats op locatie. Na de opname van de bedrijfsfilm zullen onze specialisten vanaf onze vestiging in Amsterdam de video volledig finetunen. Uiteraard gebeurt dit volledig in samenspraak met jou als klant en kun je jouw eigen feedback kenbaar maken en laten verwerken in de bedrijfsvideo. Een bedrijfsfilm kan volledig op maat geproduceerd worden, iedere organisatie is immers anders en zal onderscheidend moeten zijn.

Wat zijn de kosten van een bedrijfsvideo?

De prijs van een bedrijfsfilm kan enorm uiteenlopen omdat onze bedrijfsvideo’s volledig op maat gemaakt worden. Het maakt niet uit hoe groot je budget is, wij kunnen binnen alle budgetten doeltreffende bedrijfsvideo’s ontwikkelen. Binnen onze offerte zal heel duidelijk en concreet in te zien zijn wat je krijgt voor welke prijs!

De prijs van bedrijfsvideo’s zijn ook afhankelijk van welke strategie je als bedrijf wilt bewandelen. Wanneer je bijvoorbeeld een volledige video strategie wilt laten ontwikkelen en uitvoeren en daarbij meerdere video’s tegelijk wilt laten maken, kunnen wij voor minder kosten per video de video’s produceren.

Bedrijfsfilm specialist

Thomas Bakker

Door onze ervaring toe te passen helpen we jouw doelstellingen te behalen! Benieuwd wat video voor jouw organisatie kan betekenen?

085-3030244

Onze aanpak bij het laten maken van een bedrijfsvideo

Onze aanpak is gestructureerd en pragmatisch en daarom kunnen wij altijd snel schakelen. Voor we beginnen met het produceren van de video zal er een brainstormsessie plaatsvinden waarna we het video script kunnen uitwerken. Zodra het script voor de film volledig naar wens is zal er op locatie een video opname plaatsvinden. Onze specialisten zullen een eerste versie opleveren en wachten we jouw feedback af. Op basis van jouw input zullen wij zorgen voor een krachtige bedrijfsvideo waarin je kunt laten zien wie je bent, wat je doet en waarom klanten voor jullie moeten kiezen!

Voorbeeld van een professionele bedrijfsvideo

Onderstaand enkele voorbeelden van bedrijfsvideo’s die we voor klanten hebben ontwikkelt.

Strategie & Boodschap bepalen

De eerste stap is het kennismaken met elkaar om te kijken wat we voor elkaar kunnen betekenen. Aan de hand daarvan bespreken we de boodschap die graag wil overbrengen aan jouw doelgroep.

Strategie ontwikkelen

Na het bepalen wie jouw doelgroep is en wat je wil overbrengen, is de volgende stap het bedenken van een doeltreffende video marketing strategie. Samen bespreken we de doelstellingen en kijken wat er mogelijk is met video marketing.

Video campagne opstarten

Het type video kan doorslaggevend zijn om de juiste doelgroep aan te spreken een krachtige boodschap over te brengen. Daarom willen we de complete video campagne van begin tot eind goed inrichten en managen zodat we zeker weten dat deze succes gaat opleveren.

Video content verspreiden

De doelgroep bereik je door het inzetten van de juiste kanalen. Samen bepalen we welke kanalen we gaan inzetten om de juiste mensen te bereiken en hoe we de video content gaan verspreiden.

Mogelijkheden voor een presentatie van jouw bedrijf?

Er zijn talloze mogelijkheden om jouw bedrijf succesvol te presenteren middels video. Bedrijfsfilms kunnen zowel online als offline ingezet worden om de boodschap te versterken.

Bedrijfsanimatie laten maken

Een bedrijfsvideo kan ook een animatie video zijn waarin uitgelegd wordt wat het bedrijf precies doet. Vaak worden bedrijfsanimaties gebruikt om uit te leggen waarom klanten voor het bedrijf moeten kiezen of hoe een specifiek product of dienst werkt. Het laten maken van een bedrijfsanimatie is voor ons geen enkel probleem. Twijfel jij of je een bedrijfsvideo of een bedrijfsanimatie moet laten maken? Laat het ons weten en we denken graag (uiteraard geheel vrijblijvend) met je mee!

Corporate video laten laten maken

Binnen een corporate video kun je enorm goed laten zien wie je bent, wat je doet en waarom klanten voor jou moeten kiezen kunt belichten. Door een corporate video te laten maken kun je op een unieke manier jouw doelgroep bereiken en ervoor zorgen dat die indruk effectief en vooral blijvend is. Een corporate video is hét visitekaartje van jouw organisatie.

Veelgestelde vragen

– Wat is de ideale lengte van een bedrijfsfilm?
Een ideale lengte is lastig in te schatten. Uit onderzoek blijkt dat meer dan de helft van alle video’s die op dit moment geproduceerd wordt maximaal 2 minuten duren. Ons advies ligt vaak rond de 60 seconden per video, we zien dat de engagement op een video rond die lengte gemiddeld het hoogste is. Wil jij weten welke lengte het meest geschikt is voor jouw bedrijfsvideo? Laat onze video experts meedenken!

– Wat is de gemiddelde productietijd?
De gemiddelde productietijd van een bedrijfsvideo is ongeveer 5 werkdagen. Dit is de productietijd zodra alle fases van de opname vlekkeloos verlopen en kan dus mogelijk vertraagd worden.

– Welke bestanden dien ik aan te leveren?
In feite niets. Echter kan het wel handig zijn om logo’s, huisstijl elementen en andere design elementen vanuit jouw organisatie met ons te delen om zo de bedrijfsfilm zo kwalitatief mogelijk te maken.

– Kan ik zelf een storyboard aanleveren?
Zodra er een bestaand storyboard beschikbaar is van een bestaande bedrijfsfilm is het natuurlijk mogelijk om dit aan te leveren. Wanneer dit niet aanwezig is zullen wij een storyboard ontwikkelen.

– Hoe werkt het met voice-over?
De voice-over zal in samenspraak met jou gekozen worden. Zodra de keuze definitief is zullen wij de voice-over in de video integreren.

Zijn we trots op

Klanten